dilluns, 9 de juny del 2014

INFORMACIÓ TIL. CONSULTA NO VINCULANT A LES FAMÍLIES

INFORMACIÓ TIL 14/15. CONSULTA NO VINCULANT A LES FAMÍLIES

 

 

Benvolgudes famílies,

 

El nostre centre ha elaborat una proposta de modificació del projecte TIL (Tractament integrat de llengües) del curs passat amb una distribució horària diferent a la del Decret 15/2013 (BOIB núm 124 de 7 de setembre de 2013). Aquesta modificació s'ha fet d'acord amb l'ordre de 9 de maig de 2014 (BOIB núm 64 de 10 de maig de 2014). Els instituts l'hem d'enviar a la conselleria abans del 15 de juny de 2014 i si rep el vist i plau de l'administració estarà vigent el curs 2014-15.

 

A l'altra cara d'aquest full podreu veure el resum de l'esborrany del projecte amb les assignatures impartides en cada llengua a 1r i 2n d'ESO que són els cursos afectats pel TIL l'any que ve. Pensam que d'aquesta manera podem anar introduint l'anglès d'una manera més raonable dins de les possibilitats que ara ens dóna la normativa vigent. Es tracta d'anar introduint l'anglès a poc a poc a les àrees més pràctiques i procurar també que els nostres alumnes puguin assolir un nivell de competència similar en les dues llengües oficials tal com marquen els objectius de l'ESO. Tanmateix pensam que la Conselleria hauria d'haver plantejat el TIL d'una manera molt diferent, sense imposicions i sense precipitació, consensuada amb la comunitat educativa i iniciant-se en tots cas a Primària d'una manera gradual i amb recursos suficients.

 

El fet de presentar un projecte diferent a l'estàndard de la Conselleria implica realitzar una votació no vinculant per tal de conèixer la vostra opinió sobre el projecte modificat pel centre.

 

La mesa de votació es constituirà el dijous dia 5 i es podrà votar entre les 14 i les 15 hores. A les paperetes podreu triar entre donar o no suport al TIL elaborat per la Comissió de coordinació pedagògica de l'IES sa Blanca Dona. La mesa de votació estarà situada al vestíbul de l'institut.

 

Podeu consultar el document complet a la web o a la secretaria del nostre centre. També ens hem posat en contacte amb l'APIMA per tal de compartir al màxim tota la informació.

 

Esperam la seva participació el proper dijous dia 12 entre les 14 i les 15 hores.

 

 

Salutacions cordials.

 

Alejandro Pitaluga, director de l'IES sa Blanca Dona

 

Eivissa, 9 de juny de 2014

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada