dilluns, 11 de febrer del 2013

Proves lliures de Cicles Formatius 2013

Les proves lliures són proves que permeten obtenir el títol de Tècnic o de Tècnic superior i les persones interessades es poden examinar d'un o més mòduls d'un cicle formatiu de grau mitjà o de grau superior de formació professional del sistema educatiu, en règim d'ensenyament lliure.

S'ha de fer una prova per a cada un dels mòduls professionals que integren un cicle formatiu, de conformitat amb el desplegament curricular de cada cicle. S'exceptuen el mòdul Formació en centres de treball de tots els cicles i el mòdul professional de projecte dels cicles formatius de grau superior.

Llocs d'inscripció

Les persones interessades a fer proves lliures s'han d'inscriure en el centre educatiu públic de les Illes Balears autoritzat per impartir el cicle al qual pertanyen els mòduls dels que es volen examinar. Si hi ha més d'un centre autoritzat, han d'escollir aquell on els interessi presentar-s'hi.
Com a norma general, les persones que es presentin a les proves lliures d'un mòdul d'un cicle a un centre, s'han d'inscriure en aquest mateix centre per examinar-se de la resta de mòduls d'aquest cicle en les successives convocatòries. Si, per les circumstàncies que siguin han de canviar de centre, cal que comuniquin al nou centre el nom del centre en què varen realitzar la resta de proves lliures.

Termini d'inscripció: Del 25 de febrer al 8 de març de 2013
Termini de realització de les proves lliures: Del 2 al 31 de maig de 2013, ambdós inclosos, segons calendari establert per cada centre.

Pagament de taxes:
  • El document d'ingrés és el model 046; codi 04C.
  • Per cada mòdul d'un cicle de grau mitjà: 8,62 euros
  • Per cada mòdul d'un cicle de grau superior: 11,85 euros
A la web formacioprofessional.caib.es trobareu la normativa relacionada i els models d'inscripció.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada